Aslakki kirjoittaa

Kirjaudu

Paluu

Aslak

Näytetään viestit 1 - 10 uusimmasta vanhimpaan.

Aiemmat viestit

25.10.2016 23:24 - D I G I T A L I S A A T I O!
Lähettäjä: Aslak
,,,,digitalisaation ainoa ilmentymä ovat kilometrien pituiset soittojonot maksullisiin palvelunumeroihin.
Donnerwetter kautta bernerin. 60 minuutin jonotus on yksi berneri.

Kertokaa päättäjille, että Suomen kilpailukyky parantuisi kerralla, jos työtätekevän kansanosan ei tarvitsisi roikkua tuntikaupalla palvelunumeroiden päättymättömissä jonoissa.
milloinkahan tieteellisesti selvitetään montako viikkoa keskivertokansalainen on vuodessa puhelinjonossa?

berneri siellä ja berneri täällä:
http://www.iltasanomat.fi/taloussanomat/art-2000001938614.html

18.10.2016 23:24 - Bensa - Toyota Sorolla on nyt...
Lähettäjä: Aslak
...vaihdettu dieselkäyttöiseen Astraali Opeliin. Vaihto alkoi itämään jo heinäkuun alussa. Keskityin alussa eri diesel vaihtoehtoihin. Astra oli jo alussa kuvioissa. Sitten olivat Skoda Octacia, Hyundai i 30 ja Ford Focus. Toki pyörihän hakukoneissa myös muutamat muutkin vaihtoehdot Kia ceed ja vw joku malli.

Väärtille joka on lukenut kannesta kanteen kaikki autolehdet viimeisen kolmenkymmenen vuoden aikan soitin useammankin puhelun.
Kun bensa-autosta luopuminen oli perusteltu säästösyistä, niin bloggasin heti pois uudet dieselit. Turha sijoittaa kymppitonnia jos tähtää parin tonnin säästöihin.
Sekin tuli selväsi että Sorolla kannattaa myydä suoraan. Senkin osaan nyt suositella, että vaihto olisi aloitettava vanhan myynnillä. Monenlaista viheltäjää ottikin yhteyttä. Joukossa oli 2 hyvin vakavan oloista..Välissä oli monta mutkaa, jotka oikaisen ja kerron että pihalla köllöttää Astra.

18.10.2016 21:14 - Norjan doping....
Lähettäjä: Aslak
...Alkakamme siitä että sikäläisen hiihtoliiton lääkäri Fredrik S. Beniksen on ottanut syyt niskoilleen. Suurkäräjät julistanevat pian Johaugin marttyyri-pyhimykseksi.

Se mitä on tiedossa on luonnollisesti käry. Sitten Johaug sanoo voidelleensa huuliaan 4.syyskuuta. Edelleen Brasialiassa tehty tutkimus tietää "huulirasvan" nostattamien arvojen näkyvän testeissä 16 tuntia käytön jälkeen. Testi oli kuitenkin tehty n. 10 päivää sen jälkeen kuin Johaug oli kertonut käyttäneensä salvaa.
Käsittämättömyys on myös siinä että Norjan joukkueen lääkäi ei muka tiennyt huulirasvan ominaisuuksista vaikka oli ollut vuosia voidetta käyttäneen yhtiön johtajana.

Tässä kohden joudun kertomaan uudelleen tarinan jonka kuulin väärtiltä vuosituhannen alussa, kun Suomi kärysi. Kerroin kerroin Uulalle dopingista niin hän kertoi että sitä on täälläkin käytetty. siihen aikaan kun ajojuhtina käytettiin sonneja.
Asia oli nimittäin niin että useassa talossa oli suolahappoa jota tavittaan kuparipannun tinauksessa. Laimennettua suolahappoa pyyhkäisin laiskan sonnin kiveksiin, niin johan alkoi matka taittumaan.

Näyttää että tässä on kysymyksessä samansuuntainen ilmiö kunhan journalistit tajuavat.

PS. Brasiliassa v.2003 tehtyjen huulirasvakokeissa voideltiin rasvaa niin sanotusti genitaalialueille. Siitä voi itse kukanenkin vetää johtopäätöksiä.

17.10.2016 23:43 - Muutama aika on kulunut Samurain..
Lähettäjä: Aslak
..kotiutumisesta. Se on kesän jäljiltä enempi ihmisen seuraa kaipaava, mutta säpsähtelee äkkinäisiä ääniä. On valppaampi.Löytymisensä jälkeen ahmi 2 päivää...Ehkä ilmojen viilennyttyä ei vapauden kaiho enää maistunutkaan. Kettuja oli runsaasti mutta sellaiset on Samurai osannut jo täällä pitää kurissa. Eikä koiria kavahda.
Kesän aikana näyttää neiti aikuistuneen. Kerroinhan jo viime talvena kuinka naapuri oli nähnyt kuin Samurai ryösti ketun suusta sen pyydystämät myyrät. Se on sikäli ymmärretävää kun ketun tehokkain ase ovat leuat joiden avaamisen tuloksena myyrän ryöstö on helppoa ammattilaiselle. En suosittele tapaa amatöörikissoille!

14.10.2016 22:34 - Suomi on doping-valtioiden..
Lähettäjä: Aslak
...puristuksessa. Toinen on Natossa ja toinen ei...Nyt on syytä alkaa pohtimaan hyviä selityksiä kun käry käy.Talonmies Nyrönen on jo käytetty eli ei siis voi sanoa , että tuntematon piikitti metrossa.

Luulin tabletteja suonikohjulääkkeiksi jne...Lääkäri sanoi että minulla on verenmyrkytys ja siksi vaihtoi veren.

14.10.2016 18:27 - että näin..
Lähettäjä: Aslak
..Suomi ei saakaan Haltin huippua synttärilahjaksi. Ehkä Norja lahjoittaa Suomelle ison läjän huulirasvaa.. http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000001930564.html

11.10.2016 01:30 - Nyt taas selkisi se miten Nobel-komitea..
Lähettäjä: Aslak
...valitsee voittajat..Tietenkin katsomalla Smpsonien piirettyjä. http://www.iltasanomat.fi/viihde/art-2000001927370.html

" Simpsonit-tv-sarjassa veikattiin suomalaisprofessori Holmströmiä talouden nobelistiksi – tänään se toteutui"

10.10.2016 20:43 - Katainen, Stubb ja Orpo ovat..
Lähettäjä: Aslak
...joutuneet oikeusmurhan kohteiksi, kun eivät saaneet Talouden Nobel-palkintoa.
Nobelin heidän nenän edestä nappasi joku yliopiston dosentti.

10.10.2016 14:07 - Tätä mieltä on talous-Nobelin..
Lähettäjä: Aslak
...voittanut Bengt Holmström. http://www.kauppalehti.fi/uutiset/holmstrom-eurokriisi-ratkeaa-vain-pankkirakenteen-muutoksilla/LqDA5dCJ

" Euro on pelastettava, euro on hyvä idea. Mutta siitä on päästävä eroon, että valtion rahat ja pankkien rahat on sekaisin. Siksi pankkitoiminnan rakennetta on muutettava Euroopassa, sanoo Massachusetts Institute of Technologyn MIT:n taloustieteen professori Bengt Holmström."

Nobel-komitea järjesti näkyvän arvostelijan Sipilän hallitukselle :

HS: Palkittu taloustieteilijä pitää koulutusleikkauksia "älyllisenä loukkauksena"

09.10.2016 20:53 - Suomen miehet esiintyivät taas..
Lähettäjä: Aslak
..jalkapallon kanssa. Tällä kertaa rökittivät Kroatian. Olis pitänyt arvata ettei mitään hyvää seuraa siitä kun valmentajaksi otetaan ulkomaalainen Hans Paske. Kerran näytti siltä että Suomi on väkevässä nousussa, mutta olivatkin kuljettamassa palloa omaa maalia kohti.

Aiemmat viestit

Tenojoki.fi

sivun alkuun